Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Ranegie: "Vi vinner mot Inter"

Foto: Paolo Giovannini, AP/Scanpix

Mathias Ranegie

Mathias Ranegie har spelat en halv säsong med Udinese och ser fram emot dagens match mot Inter.

– Jag tror att det blir tajt, men att vi vinner till slut, säger Ranegie till sempreinter.com.

Idag möter Udinese Inter och Mathias Ranegie är positiv till lagets chanser att ta poäng mot seriefyran.

– Jag tror att det blir tajt, men att vi vinner till slut, säger Ranegie till sempreinter.com.

När Mathias Ranegie summerar sin första höstsäsong med Udinese är det med blandade känslor, även om det positiva väger över.

– Det är har väl gått både upp och ner, det började väldigt bra med segermålet mot Milan där men sen har jag känt mig mycket trött och sliten då jag redan i Augusti hade spelat 25 matcher med Malmö i Allsvenskan. Men rent generellt tycker jag dock att det gått ganska bra, jag är den anfallaren efter Di Natale som spelat mest i både ligan och Europa League, säger Ranegie till sempreinter.com.

Anfallaren nämner också att det skett trots att han spelar på samma position som Di Natale vill spela på och trots att han inte använder sitt huvudspel lika mycket som i Malmö.

– Själva spelet skiljer ju sig rätt mycket från vad jag är van vid då man rullar mycket mer boll längst marken i Serie A än i Allsvenskan och jag gör de flesta av mina mål på inlägg, säger Ranegie.

Har du någon målsättning för egen del?

– Nej, jag tycker det är lite fånigt att sätta en målsättning på det sättet, fotboll är något levande, jag menar helt plötsligt kanske du skadar dig och då är du borta därför kan jag inte sitta här och säga att jag ska göra 5 eller 15 mål. Jag kan ha en önskan om att få spela så och så många matcher eller att göra si och så många mål men att ha det som en målsättning det funkar inte för mig, fotboll är som sagt något levande, säger Ranegie.

Publicerad 2013-01-06 kl 11:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons