Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Rapport på från Milanello: Ovisst om Ibra

Zlatans medverkan på lördag är enligt Milanuppgifter osäker. Skadan uppges inte vara allvarlig men inifrån Milan kommer uppgifter på torsdagen att det medicinska teamet inte kan garantera att han spelar.

Fotbollskanalen är på plats vid Milanello och kan rapportera att Milans läkare fortfarande inte har något svar på om Zlatan spelar på lördag. Skadan är enligt uppgifter fortfarande inte allvarlig, men det kan ändå inte ges några garantier.

Enligt uppgifter från klubben så håller det medicinska teamet stenkoll på Ibrahimovic rygg men man kan ändå inte ge några klara besked. Och Zlatans ryggproblem skakar om Milan ordentligt, han är mer än bara en viktig spelare. Ibra är grunden för hela lagmaskinen.

Och redan nu har det börjat att spekuleras i hur de rödsvarta ska ställa upp anfallet om läkarna ger tummen ner. En idé som florerat är med Pato på topp, ackompanjerad av Boateng eller Robinho. Ett annat alternativ sägs vara Pato som spjutspets och Cassano släpande bakom.

Juventus kommer från två raka förluster, senast drabbades Turinlaget av ett chockartat nederlag hemma mot Bologna. Men mot topplagen från grannstaden Milano har Juve visat bra resultat denna säsongen, fyra poäng mot Inter och en seger mot Milan på San siro.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-03 kl 18:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons