Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Robinho välkomnar Cassano - och lovar fansen: "Stannar tills jag är 36"

Robinho välkomnar Antonio Cassano – och lämnar själv ett löfte till fansen.
- Jag vill stanna i Milan tio år, säger han.

En del befarade kanske att brassestjärnan, liksom sin landsman Ronaldinho, skulle bli sur över storvärvningen från Sampdoria. Men så verkar det inte alls vara. Tvärtom deklarerar Robinho att han ser fram emot att spela ihop med Cassano och tror att ”Rossoneri” har ett fantastiskt lagbygge på gång.

- Jag känner mig lycklig och vill stanna här tio säsonger. När jag är 36 kan jag lägga skorna på hyllan, säger Robinho.

Han fortsätter med att lyfta fram Antonio Cassanos positiva sidor som idrottsman och människa.

- Vi spelade ju ihop redan i Real Madrid och jag är säker på att han kommer att bidra mycket till Milan. Så länge han har huvudet på rätt ställe kan han uträtta extraordinära saker.
- Jag minns också alla roliga ”practical jokes” han körde mot mig i Spanien. Han är fantastiskt rolig, en generös och trevlig person. Även om vissa kan uppleva honom som svår, säger Robinho.

För egen del konstaterar han att Milan gillar brasilianska spelare och att familjen funnit sig väl tillrätta. Kontrasten mot hur det var i Manchester City är tydlig.
- Jag trodde inte att jag skulle lyckas så bra redan från början. Men alla har tagit emot mig på ett fantastiskt sätt, och ”Rino” Gattuso har visat mig vad det innebär att spela för ett lag som Milan. Han drar sig aldrig undan en närkamp, inte ens på träning, säger Robinho.

Publicerad 2010-12-27 kl 17:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons