Rohdéns assist räckte inte - Milan avgjorde sent

Serie A

Marcus Rohdén startade för sjätte ligamatchen i rad när Crotone mötte Milan under söndagen och mittfältaren stod för en assist. Länge såg det ut som att bottenlaget skulle ta en stark bortapoäng - men Milan ville annat.

Marcus Rohden och Gianluca Lapadula.

Rohdén fick chansen från start för sjätte Serie A-matchen i rad när Crotone besökte Milano under söndagen. AC Milan stod för motståndet och länge såg den tidigare Elfsborg-mittfältaren och hans Crotone ut att ta med sig en poäng hem.

I mitten av första halvlek var Marcus Rohdén inblandad i Crotones ledningsmål. Svensken fick en lång svepande boll mot sig vid straffområdslinjen, vräktes ned men lyckades ändå passa bollen vidare till Diego Falcinelli som satte 1-0.

Milan kvitterade dock innan halvtidsvilan och M'Baye Niang kunde i andra halvlek ha gett Milan ledningen på straff - men straffskottet räddades av Alex Cordaz.

I stället avgjorde Milan bara minuter innan slutsignalen när Gianluca Lapadula skickade in 2-1.

Nu ligger Crotone på jumboplats i Serie A medan Milan klättrade upp till en andraplats.