Roma bortaslog Milan - liten titelchans återstår

Serie A

Roma tog till slut en tämligen komfortabel seger borta mot Milan.
Det gör att en liten chans till ligatiteln fortfarande finns kvar.

Edin Dzeko lade grunden till Romas seger med sina två mål i den första halvleken. Milan reducerade i den 76:e minuten till 1-2 genom Mario Pasalic, men bara två minuter senare satte Stephen El Sharaawy 3-1 för Roma innan Daniele De Rossi kunde spika slutsiffrorna till 4-1 på straff.

Segern gör att Roma går upp på andra plats i tabellen, och är sju poäng bakom serieledande Juventus med tre omgångar kvar att spela. Det gör att det fortfarande finns en liten, liten chans för Roma att knipa scudetton i år, men det skulle kräva en ordentlig kollaps av Juventus under slutspurten.