POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

Roma till attack mot Barça: "Oetiskt och omoraliskt"

Foto: SCANPIX

Roma och Bordeaux hade gått ut med att man var överens om Malcom, då "kapade" Barcelona affären. Nu rasar Roma mot katalanerna.
- De visste att det var klart. I går bad de om ursäkt för sina aktioner, jag accepterar det inte överhuvudtaget, säger klubbens president James Pallotta.

I måndags gick först Bordeaux och sedan Roma ut med att man var överens om en övergång för Malcom. Brassen skulle anlända till Rom under kvällen för att läkarundersökas dagen efter. Men innan 21-åringen hann lyfta mot sin nya hemadress så kom Barcelona in i affären, och lyckades till slut säkra Malcom till sig.

Romas sportchef Monchi har tidigare sagt att man kommer att undersöka möjligheterna att ställa Barça inför rätta. Nu går klubbens president James Pallotta till hård attack mot båda de inblandade klubbarna, i en intervju med radiokanalen Sirius XM som Roma publicerat ett utdrag från på sin Twitter.

- Det är ingen fråga om att vi hade nått en överenskommelse med Malcom. Sedan hoppade Barça in, oetiskt och omoraliskt. De visste att det var klart, säger Pallotta.

- Vissa säger att det inte var undertecknat. Det är skitsnack. Vi vet alla hur det fungerar. Killen kommer in för en läkarundersökning och värvningen är klar. Andra lag vet om att man inte kommer in och gör vad Barça gjorde. Bordeaux borde aldrig ha gjort vad de gjorde. Deras handlingar var löjliga. Att Bordeaux kommer tillbaka och säger; 'vi skrev inte på'. De frågade om de kunde gå ut på sin hemsida och twittra att han ska till Rom.

Pallotta menar att Barça bett om ursäkt, men menar att det inte är närheten av tillräckligt.

- I går bad Barcelona om ursäkt för sina handlingar och hur de skötte saker. Jag accepterar inte ursäkten överhuvudtaget. Det enda sättet jag kommer att godkänna det är om de skickar en spelare till oss, och det kommer inte att hända. Eller kanske, som en vänlig gest, det minsta de kunde göra är att skicka oss Messi, säger Pallotta.

Publicerad 2018-07-26 kl 19:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå