Ronaldinho räddade poäng

Italien

Milan klarade sig med nöd och näppe från ytterligare en tung förlust. Det var gamle stjärnbrassen Ronaldinho som sent i matchen gjorde 1-1 mot Atalanta.

Simone Tiribocchi gav Atalanta ledningen efter 20 minuter och hemmalaget kunde ha haft en större ledning i halvtid. Detta trots att man fick gå till paus med tio man efter att Radovanic åkt ut efter en kapning av Pato.

Ronaldinho kom in i paus för Mathieu Flamini och Rossoneri visade direkt att man ville ha poäng.

Men det dröjde till den 83:e matchminuten då Alessandro Nesta chippade in bollen till Ronaldinho som tog ned den på bröstet och dundrade in kvitteringen.

Milan var sedan nära att vinna mathen i slutskedet men tog ändå en viktig poäng efter den förnedrande hemmaförlusten mot Dusan Djuric Zürich i veckans Champions League.

Publicerad 2009-10-04 kl 17:29