POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A

Ronaldo: "Är här för att sätta avtryck i Juventus historia"

Foto: Bildbyrån.

Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för Juventus.
I dag höll han presskonferens med sin nya klubb i Turin.
- Jag är här för att sätta avtryck i Juventus historia, säger han. 

Den portugisiske stjärnan Cristiano Ronaldo lämnade nyligen Real Madrid för Juventus och spel i Serie A, Italien. I dag landade han i Turin, anlände till Juventus Stadium och höll under måndagskvällen en presskonferens med sin nya klubb. Då berättade han mer om sitt beslut att skriva på för Juventus. 

- Juventus är en av de största klubbarna i världen, det var en väldigt genomtänkt flytt, men det var ett enkelt beslut att ansluta sig till den bästa klubben i Italien och ett mycket viktigt steg i min karriär. Juventus har en väldigt bra tränare och en väldigt bra president, som är vana vid att vinna. Det var ett enkelt beslut att komma hit, säger han under presskonferensen. 

- Det är en stor utmaning i min karriär. En del spelare i min ålder väljer att gå någon annanstans, vilket jag också har respekt förr. Det gör mig glad över att, under den här delen av min karriär, spela för en sådan här stor klubb. Jag är väldigt tacksam till Juventus för den här möjligheten, fortsätter han. 

Han ser även fram emot att få göra sin första säsong i Serie A. 

- Jag tycker om utmaningar och jag vet att det kommer att bli en tuff sådan. Det är en väldigt taktisk liga, men jag tycker om svåra utmaningar och jag tycker inte om att bara sitta ner och se tillbaka på min framgång. Jag vill jobba hårt för ännu mer, säger han. 

- Jag är här för att sätta avtryck i Juventus historia. Jag är mycket glad över den här utmaningen, fortsätter han. 

Ronaldo kommer att inleda träningen med Juventus den 30 juni och berättade även att han är redo för spel i den första omgången av Serie A. 

Publicerad 2018-07-16 kl 18:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå