POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

Ronaldo: "En av världens bästa genom tiderna"

Foto: Bildbyrån

Ronaldo ser sig själv som en av världens bästa spelare, men han är nöjd först när han har fler utmärkelser än Messi.
- Jag är en av världens bästa spelare genom tiderna, jag förtjänar fler Ballon d'Ors, säger han till Piers Morgan. 

I en intervju med Piers Morgan säger Cristiano Ronaldo att han är mycket stolt över sina framgångar i karriären. Men ännu är han inte nöjd, han vill bli ihågkommen som världens bästa spelare genom tiderna, skriver Sky Sport.

En annan spelare som Ronaldo anser är mycket duktig är Lionel Messi. Båda två har prisats med fem Ballon d'Ors var, för att kunna känna sig helt nöjd vill Juventus-spelaren avsluta sin karriär med fler priser än Barcelona-spelaren. 

- Jag skulle bli väldigt glad för fler utmärkelser, jag tycker jag förtjänar dem. Jag och Messi är inte vänner men jag respekterar honom. Vi har båda spelat på den offentliga scenen i 15 år och på så vis pushat varanndra till ett bättre spel. Han är en fantastisk spelare, men för att jag ska bli nöjd behöver jag fem eller sex Ballon d'Ors mer än honom.

34-åringen förstår att fotbollsvärlden tycker olika om honom och Messi, men vill bli ihågkommen som den bättre spelaren.

- Jag är helt säker på att jag är en av världens bästa spelare. Men genom att fortsätta spela som jag gör kommer jag förhoppningsvis bli ihågkommen som världens bästa, säger han till Morgan.

Publicerad 2019-09-18 kl 08:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå