POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
25v

Ronaldo slår ner mot anklagelserna igen: "Gör det till en cirkus"

Foto: Bildbyrån.

Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt. 
Nu slår han åter ner mot anklagelserna. 
- De gör det till en cirkus, säger han till France Football. 

Cristiano Ronaldo anklagas för våldtäkt. Amerikanskan Kathryn Mayorga trädde tidigare i höst fram och hävdade att Juventus-stjärnan förgrep sig på henne i Las Vegas sommaren 2009, och att hon sedan betalades 375 000 dollar för att hålla tyst. Därefter bekräftade polisen i Las Vegas att man har öppnat en utredning i fallet igen.

I förra veckan uttalade sig stjärnan för första gången om anklagelserna, under en presskonferens inför Juventus möte med Manchester United i Champpions League och hävdade då, precis som från första början, sin oskuld. 

- Jag är en glad man. Vi gjorde uttalandet för två veckor sedan. Självklart kommer jag inte att ljuga i den här situationen. Mina advokater är självsäkra och det är såklart jag också. Det viktigaste är att jag njuter av fotbollen och av livet. Jag har människor som hjälper mig att ta hand om resten. Sanningen kommer alltid först, sa han då.

Nu slår Ronaldo, i en stor intervju med France Football, åter ner mot anklagelserna mot honom och menar att både han och hans familj mår dåligt av fallet.  

- Naturligtvis stör den här historian mitt liv. Jag har en partner, fyra barn en åldrande mamma, systrar, en bror och en familj som jag är väldigt nära. För att inte tala om mitt yrke, där jag för många är ett exempel. Tänk dig vad det betyder när någon anklagar dig för våldtäkt, oavsett om du har allt det här eller inte. Jag vet vem jag är och vad jag gjorde. Sanningen kommer en dag fram. Människorna som kritiserar mig eller utsätter mitt liv i dag, som gör det till en cirkus - de människorna kommer få se, säger han till France Football enligt The Guardian. 

- Jag förklarade för min partner. Min son, Cristiano Jr, är för ung för att förstå. Det är värst för min mamma och mina systrar. De är bedrövade och samtidigt väldigt arga. Det är första gången som jag ser dem så, fortsätter han. 

Ronaldos advokat Peter Christiansen har tidigare fört stjärnans talan i olika frågor och bland annat hävdat att den tyska tidningen Der Spiegel, där Mayorga trädde fram, utgår från falska förhörsdokument, i vilka tidningen hävdar att Ronaldo i förhör med sin advokat efter händelsen 2009, sagt att kvinna sa "nej" och "stopp" flera gånger.

Juventus har vid två tillfällen stöttat Ronaldo i ärendet, medan sponsorer till stjärnan som EA Sports och Nike uttryckt oro och meddelat att de följer ärendet.

Publicerad 2018-10-29 kl 15:01
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå