POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
2v

Ronaldo uppges krävas på skadestånd

Foto: Bildbyrån.

Cristiano Ronaldo krävs på skadestånd, skriver AP. 
Detta efter utredningen om en påstådd våldtäkt i Las Vegas 2009. 

Juventus-stjärnan Cristiano Ronaldo är anklagad för att våldtagit kvinnan Kathryn Mayorga i Las Vegas 2009. Mayorga trädde i höstas i fjol fram och hävdade, i en intervju med tyska tidningen Der Spiegel, att hon blev pressad att skriva på ett avtal med tystnadsplikt mot en betalning på 375 000 dollar. Las Vegas-polisen startade en utredning, men i förra veckan kom besked om att det inte väcks åtal mot stjärnan. 

"Las Vegas distriktsåklagare kommer inte att väcka åtal mot det tio år gamla sexuella anklagelserna mot Cristiano Ronaldo", skriver Las Vegas distriksåklagare på Twitter. 

Trots det verkar den rättsliga processen kring fallet inte nått ett slut. AP rapporterar att Mayorgas representanter nu kräver Ronaldo på skadestånd till ett värde på minst 200 000 dollar, drygt 1,9 miljoner kronor.

Detta med anledning av att Mayorgas representanter anser att Ronaldos representanter sett till att detaljerna bakom tystnadsavtalet blivit kända, något som Ronaldo i sin tur vänder sig emot, samtidigt som han i fredags också ville ha fallet sekretessbelagt, men då fick avslag på det. 

Cristiano Ronaldo har sedan tidigare nekat till alla anklagelser om våldtäkt. 

Publicerad 2019-08-03 kl 17:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå