POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
2v

Ronaldo: "Vet att folk står redo med en hagelbössa"

Foto: Bildbyrån

Cristiano Ronaldo är bara en människa.
Det vill han förmedla i en intervju med El Pais, enligt AS.
- Folk ser mig som en person som aldrig kan ha några problem, säger Juventus-stjärnan.

Han är våldtäktsanklagad i USA och har dömts för skattebrott i Spanien. Rubrikerna runt Cristiano Ronaldo som privatperson har varit många genom åren.

Nu berättar Juventus-stjärnan i en intervju med El Pais, som AS tagit del av, att han påverkas av allt som händer runt omkring honom. Han menar att folk glömmer bort att han trots allt bara är en människa.

- De ser mig som en person som aldrig kan ha problem, som aldrig kan vara ledsen eller som aldrig kan vara orolig över något. Folk tror att jag inte har några problem men massa framgång och pengar. Hur kan Cristiano vara ledsen eller deprimerad om han har massa miljoner? Man måste förstå att folk som inte tänker som du inte har upplevt vissa saker. Men jag förstår det, säger Ronaldo enligt AS.

Den 34-årige stjärnan menar att det finns människor som bara väntar på att Ronaldo ska drabbas av en motgång eller vill att han ska misslyckas.

- Jag vet att folk står redo med en hagelbössa utifall "Cris" skulle missa en straff eller misslyckas i en viktig match. Det är en del av mitt liv och jag måste vara förberedd på det. Jag har varit förberedd på det i flera år.

Publicerad 2019-05-03 kl 16:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå