Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Sampdoria fullföljer hotet - begär att Cassano sparkas

Förolämpningen mot presidenten måste ha träffat en öm punkt.
Nu ansöker Sampdoria hos förbundet om att få sparka Antonio Cassano.

Alltsammans ska ha börjat med att Cassano struntat i att dyka upp vid en prisceremoni som han lovat att gå på, vilket fotbollskanalen tidigare rapporterat om. Men i stället för att be om ursäkt överöste italienaren sin chef, Riccardo Garrone, med smädelser och fula ord, rapporterar Football-Italia.

Sampdoria tycks måttligt roat över uppståndelsen.

”På grund av händelsen den 26 oktober, när spelaren Antonio Cassano visade ett djupt stötande och respektlöst beteende öppnar UC Sampdoria för disciplinära åtgärder”, skriver klubbens officiella hemsida.

Dock rör det sig inte om någon vanlig tillsägelse eller avstängning från matchtruppen. Football-Italia erfar att den redan tidigare skandalomsusade Cassano nu kan ha satt sin sista potatis. Sajten uppger att hans avtal kan vara på vippen att hävas.

Redan nu ska ett telegram ha gått ut till Cassano, som informerar honom om att han förbjuds att spela på både klubb- och landslagsnivå. Agenten Giuseppe Bozzo bekräftar att hans klient hamnat i en obehaglig soppa.

- Är det som hänt irreparabelt? Helt ärligt verkar läget rätt tufft, men jag ska försöka. I vilket fall som helst kommer jag att jobba för Antonios rätt i varje juridisk instans, fortsätter han.

Om Sampdoria fullföljer hotet att sparka Cassano innebär det att de inte får några pengar vid en försäljning i januari. I stället kan spelaren fritt välja vilket lag han vill spela för.

På lördagen skulle Cassano ha tränat med resten av laget - men dök aldrig upp på anläggningen. Han har redan petats ur truppen som möter Cesena på söndagen.

Publicerad 2010-10-30 kl 16:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons