Scudettostriden lever efter sen vändning av Napoli

Serie A

Napoli såg ut att gå mot förlust hemma mot Chievo. Men i matchens slutskede vände laget matchen och Amadou Diawara kunde skicka in matchavgörande 2-1 på stopptid.

Napoli jagar Juventus i toppen av Serie A och tog idag emot bottenlaget Chievo på hemmaplan. Men bortalaget stod upp bra mot ligatvåan Napoli och kunde ta ledningen i den 73 minuten efter mål av polacken Mariusz Stepinski. Sedan vände Napoli på matchen.

I den 89 minuten kvitterade den skadeförföljde Arkadiusz Milik och på stopptid satte Amadou Diawara matchavgörade 2-1 för Napoli. Målet innebär att Napoli nu är fyra poäng efter ledande Juventus. Dessutom ökade laget avståndet ner till Roma som igår oväntat förlorade hemma mot Fiorentina.

Publicerad 2018-04-08 kl 17:34