Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Seedorf: "Vi kommer ha ett konkurrenskraftigt lag nästa säsong"

Foto: AP

Clarence Seedorf

Saker och ting har ju inte blivit särskilt mycket bättre sedan Clarence Seedorf tog över tränarjobbet efter Massimiliano Allegri, men den holländske tränaren tror på sig själv och lagets framtid.

Förlusten mot Parma sved hårt för Milan som inte kan ta sig ur sin kris. Milans tränare Clarence Seedorf mötte pressen efter matchen.

-Vi försökte att komma tillbaka i en match som startade jättedåligt för oss.Utvisningen och straffmålet förstörde matchplanen helt. Jag sa åt grabbarna i halvtid att inte ge upp. Ibland när man spelar med tio man kan man resa sig.

-Reaktionen kom, men vid 2-2 fick viljan att vinna oss på fall och vi förlorade. Vi måste vara mer kompakta och inte släppa till kontringar, menade Seedorf.

Milan-tränaren svarade även på kritiken mot att han skulle vara arrogant.

-Jag är inte arrogant, jag vet att jag måste lära mig en massa saker men jag vet också att jag varit med i tjugotvå år i den här världen.

Seedorf menade att laget är i nedåtgående spiral men att det kommer bli bättre nästa säsong.

-Vi får betala dyrt för varje misstag och vi är en nedåtgående spiral, men vi måste gå ut och avsluta säsongen så bra som möjligt. Nästa säsong kommer vi definitivt bygga ett konkurrenskraftigt lag, sa Seedorf enligt Gazzetta dello Sport.

Publicerad 2014-03-17 kl 14:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons