POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Seedorf: “Vissa saker ska hållas inom laget”

Efter Milans seger över Catania läckte det ut uppgifter om att matchvinnaren Riccardo Montolivo egentligen inte skulle ha spelat från start, något som fått tränaren Clarence Seedorf irriterad.

Milans seger över Catania håller klubbens hopp om en Europa-plats vid liv. Men efter matchen läckte det ut uppgifter om att matchvinnaren Riccardo Montolivo från början inte skulle spelat från start.

Enligt Corriere dello Sport var Seedorfs intention att spela med Andrea Poli och Nigel De Jong centralt och med Adel Taarabt och Valter Birsa som offensiva yttrar. Seedorf var irriterad över att dessa uppgifter läckt ut.
- Montolivo är en spelare i laget som alla andra, han spelade från start, spelade bra och gjorde mål. Det pratas om ett val som inte togs, vilket betyder att någon i omklädningsrummet har pratat, vilket jag inte gillar.
- Jag vill inte att mina spelare ska prata om vissa saker utåt eftersom varje val jag gör är motiverat. Med Montolivo finns det inga problem, med mig har han alltid spelat, sa Seedorf efter matchen.

Enligt Corriere dello Sport finns det skiljaktigheter mellan klubben och Seedorf och att även petningen av Ignazio Abate ska ha lett till viss oförståelse hos klubbledningen.

Publicerad 2014-04-14 kl 13:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå