POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
1v

Sema gläds åt stora förtroendet: "Var precis det här som var tanken"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Semas mål mot Genoa i spelaren ovan.

Ken Sema lånades ut till Udinese för att få speltid.
Nu har svensken tio raka matcher från start, och under söndagen kom första målet.
- Det var otroligt skönt. Det var precis det här som var tanken, att jag skulle åka hit och spela och utvecklas, säger Sema till Fotbollskanalen.

Sommaren 2018 lämnade Ken Sema Östersund för Premier League-klubben Watford. Under den första säsongen i England blev det nio starter och åtta inhopp för svensken i ligan. I somras valde att Sema att gå på lån till Serie A och Udinese för att få ännu mer speltid. Och det har han fått.

Det blev ett inhopp i premiären mot Milan. Efter det har Sema startat tio raka matcher. Under söndagen fick svensken och spela en hjälteroll när han avgjorde med sitt sena 2-1-mål mot Genoa borta.

- Otroligt skönt. Jag har spelat väldigt mycket, i princip hela tiden. Och jag har känt att jag har tagit steg och så men ändå inte gjort mål än. Och så kom det liksom i dag när vi behövde det som mest, då klev jag fram. Otroligt skönt, både för min del och för lagets del. Så väldigt roligt, säger 26-åringen till Fotbollskanalen.

Sema berättar om vinstmålet:

- Det står 1-1 och båda lagen går för det. Stefano Okaka får den felvänd och jag ropar efter bollen och han ser mig och släpper den. Och jag bara dunkar på, den sitter exakt där den ska. Det var ett bra avslut, det var hårt som fan! Det var skönt att göra mål och se den åka in och jag blir helt glad och springer runt och vet inte vad jag ska göra och alla springer emot mig.

- Det var otroligt skönt eftersom vi har förlorat två raka matcher och det har inte riktigt gått bra och laget har varit lite sådär, och nu visar vi styrka och åker hit och vinner med 3-1. Rättvist och välförtjänt. Otroligt skönt!

Berätta lite mer om känslorna vid målet. Det var stora glädjescener.
- Efter målet så sprang ju alla emot mig och jag sprang helt själv och alla jagade mig. Och jag gled på knäna. Det var otroligt. Alla kommer och kramar om en. Det var otroligt att göra mål.

Sema känner att han har fått ett stort förtroende i Udinese, och han är mycket nöjd med utlåningen.

- Det känns bra. Det är bra att jag har blivit utlånad och det var precis det som var tanken, att jag skulle åka hit och spela och utvecklas. Och det känns som att det är det jag gör, jag spelar i princip hela tiden och tar steg och det är en bra nivå jag är på. Möter bra spelare och bra lag. Det är dumt att klaga, säger Ken Sema till Fotbollskanalen.

Publicerad 2019-11-03 kl 21:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå