Sassuolo - Udinese
Sassuolo
Udinese
STREAMA PÅ MÅNDAG

Ken Sema och Udinese fick en kanonstart i bortamötet med Atalanta. Redan efter tolv minuter gav Stefano Okaka Udinese ledningen när han snodde åt sig bollen som han sedan placerade förbi Pierluigi Gollini i hemmamålet.

Så långt allt gott för gästerna.

Men Atalanta kvitterade efter 21 minuters spel genom Josip Ilicic, med tio minuter kvar av första 45 kom 2-1 genom Luris Muriel på straff och två minuter innan pausvilan kunde Ilicic göra 3-1 till Atalanta.

3-1 i paus alltså. Och därefter rann det i väg. Ordentligt.

Andra halvlek var två minuter gammal när Muriel gjorde sitt andra mål för matchen och bara fem minuter därpå kunde Mario Pasalic göra 5-1 till hemmalaget.

Muriel skulle även stå för ett hattrick när han gjorde sitt andra mål från elva meter en kvart från slutet – och med sju minuter kvar av ordinarie tid kunde Amad Traore göra 7-1 till Atalanta som också blev slutresultatet.

En tung söndag för Udinese och Ken Sema, där svensken spelade hela matchen för bortalaget.

Udinese har efter nio spelade omgångar i Serie A spelat in tio poäng, vilket placerar laget på en tolfteplats i tabellen. Atalanta står på 20 spelade poäng och placerar sig trea i tabellen – tre poäng efter Juventus i topp.

Publicerad 2019-10-27 kl 18:07

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.