POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Serie A-klubben jagar fler allsvenska spelare – Skrabb uppges vara nära flytt

Foto: Bildbyrån

Först Jake Larsson, nu Simon Skrabb.
Enligt journalisten Gianluca Di Marzio visar Brescia intresse även för Peking-spelaren och uppger samtidigt att en affär ska vara nära.

Simon Skrabb har varit en av IFK Norrköpings mest tongivande spelare under de tre senaste säsongerna och under 2018 stod den mångsidige finländaren för åtta mål när Peking slutade tvåa i allsvenskan.

Nu rapporterar Sky-journalisten Gianluca Di Marzio att Skrabb är på väg till Serie A-klubben Brescia och att klubben jobbar på att slutföra affären med Peking. Enligt Di Marzio ska övergångssumman landa på 2,8 miljoner euro, nästan 30 miljoner kronor. Klubben, där Skrabbs landslagskollega Jesse Joronen spelar, ligger i nuläget på nedflyttningsplats i tabellen och har en poäng upp till Lecce och Sampdoria på säker mark.

I november menade Skrabb att han trivs väldigt bra i IFK Norrköping och att han vet om att han får speltid där, samtidigt som han öppnade för en flytt.

- Vi får se vad som dyker upp och om något i så fall intresserar. Som det ser ut nu är jag kvar och tills den dagen som jag skriver på för en annan klubb har jag fullt fokus på Norrköping, sa han till YLE Sporten.

Skrabb är den andra spelaren från allsvenskan som uppgetts ha intresse från Serie A-nykomlingen. I dagarna skrev Di Marzio att Örebro SK:s Jake Larsson hade intresse från Brescia och under fredagen menade Gazzetta dello Sport att svensken kunde komma att skriva på under fredagen.

Publicerad 2020-01-03 kl 15:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå