Juventus
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan

Napoli besegrade förra helgen Juventus med 1-0 på bortaplan och tog därmed upp kampen på allvar om att vinna Serie A. Laget hade inför helgens omgång endast en poäng upp till Juventus i serieledning, vilket i går åter blev fyra, då Juventus slog Inter. Napoli klev därmed in i kvällens match mot Fiorentina med gott hopp om att minska gapet igen.

Men det blev inte riktigt som klubben tänkte sig. Redan i den sjätte minuten såg Kalidou Koulibaly, matchvinnare senast, rött och visades ut, vilket gav en rejäl uppförsbacke för bortalaget. Det blev heller inte bättre av att Giovanni Simeone i den 34:e minuten gav Fiorentina ledningen till 1-0.

Simeone fortsatte lika starkt i andra halvlek med ytterligare två mål till 3-0-seger för hemmalaget, vilket innebär att han nu är uppe på 13 ligamål den här säsongen.

Napoli har, med tre matcher kvar av säsongen, fyra poäng upp till Juventus, som är i serieledning.

-
-
Publicerad 2018-04-29 kl 20:19

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.