POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Sneijder kan hamna i Zlatans PSG - istället för Pastore

Foto: Scanpix

Wesley Sneijder

Enligt Gazzetta Dello Sport skulle det kunna bli aktuellt att Inter och PSG byter spelare. Wesley Sneijder mot Javier Pastore.

Eftersom Wesley Sneijder inte har accepeterat Inters nya kontraktsförslag har det lett till spekulationer kring en flytt för holländaren. Enligt Gazzetta Dello Sport skulle en byte mellan Inter och PSG kunna bli aktuellt. Sneijder skulle i så fall bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic medan Javier Pastore skulle gå motsatt väg till Inter.

Inters president Massimo Moratti förnekar dock ett sådant byte. - Det är ni i media som hittat på den idén. För tillfället är det inget som jag vet om.

Kanske är det för tidigt att säga att ett byte mellan Sneijder och Pastore verkligen är en konkret idé men när spelare är missnöjda brukar det ofta sluta med att de säljs. Sneijder verkar inte helt nöjd med det nya kontrakt som Inter erbjudit honom och Pastore har på tio matcher blivit utbytt fem gånger i PSG och inte riktigt kunna leva upp till det pris som den franska klubben köpt honom för.

Inter och Moratti har tidigare varit velat ha Pastore och Wesley Sneijder är säkert en spelare som PSG är intresserade av. Det finns dock vissa problem som måste lösas om ett byte ska gå i lås, som t ex skillnaden i värdet på spelarna. PSG betalade ca 45 miljoner euro för Pastore medan Sneijder värderas runt 15-20 miljoner euro. Däremot skulle Javier Pastores årslön på ca 3 miljoner euro passa in i Inters budget.

Kanske är det bara rykten som inte kommer bli sanna men vem trodde t ex att Milan skulle ge bort Antonio Cassano och ca 7,5 miljoner euro till Inter i utbyte mot Giampaolo Pazzini i somras?

Publicerad 2012-11-30 kl 11:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå