Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Svenske anfallaren på väg bort från Roma

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Roma göra sig av med Valmir Berisha – efter bara ett halvår i klubben.
- För hans utveckling är det bättre att han får speltid, säger agenten Fabio Alho till Sportbladet.

I januari lämnade Valmir Berisha Halmstad för spel i Serie A-klubben Roma. Men efter bara ett halvår i Rom är anfallaren, som gjorde succé i U17-VM, på väg att byta lag. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Roma göra sig av med svensken.

-
Vi vill att han ska få speltid på så hög nivå som möjligt och har pratat med Roma om det. De har gått med på att jobba tillsammans med oss för att hitta bästa lösningen för Valmir. För hans utveckling är det bättre att han får speltid, säger agenten Fabio Alho till Sportbladet som dockar menar att det är anfallaren som vill lämna Roma.

– Valmir är en av de bästa unga anfallarna som finns där ute just nu. Så det är klart det finns klubbar. Det är inget jag hoppas på, det vet jag.

Valmir Berisha fick testa på att sitta på bänken i Serie A, utan att få hoppa in. I stället har det blivit spel i Primavera. 

Vid flytten till Roma hade Berisha Anders Karlsson, Northern Sky, som agent, men nu har anfallaren lämnat honom för att jobba med Fabio Alho.

-
Det blir så ibland när de kommer utomlands. Man går vidare, så det var ingen dramatik, säger Karlsson till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-07-08 kl 17:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons