POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Thailändare på väg att köpa Milan

Foto: Scanpix

Även om Silvio Berlusconi fortsatt förnekar att han ska sälja klubben, skriver Gazzetta dello Sport att thailändaren Bee Taechaubol är på väg att köpa Milan.

Det senaste månaderna har det kommit ihärdiga rykten om att Silvio Berlusconi är på väg att sälja Milan. Något som han själv och Milan fortsatt förnekar.

Men nu bekräftar Gazzetta dello Sport de rapporter som kom i förra veckan som säger att Milan och den thailändske affärsmannen, Bee Taechaubol ska ha skrivit ett avtal mellan varandra.

Avtalet sägs innebära att Taechaubol köper 30 procent av Milan för ca 2,2 miljarder kronor. Gazzetta dello Sport skriver även att det ska finna en klausul i affären som innebär att den thailändske affärsmannen har rätt att köpa loss ytterligare aktier av Milan och bli majoritetsägare.

Dock ska Berlusconi kunna motsätta sig att Taechaubol blir majoritetsägare, men att ha då måste betala en straffavgift på ca 230 miljoner kronor.

Gazzettan skriver vidare att Milans eventuella nya ägare är mycket intresserade av att ge den gamle Milan-legenden, Paolo Maldini en viktig roll i klubben.

Publicerad 2015-03-11 kl 17:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå