Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Totti hotar att lämna Roma: "Gör ont att sitta på bänken"

Foto: TT

Francesco Totti är besviken på Romas tränare Luciano Spaletti. Blir det inte mer speltid hävdar legendaren att han kan lämna klubben.
- Jag kan inte stanna under de här omständigheterna, säger Totti.

Få spelare är lika tätt förknippade med sin klubb som i fallet med Francesco Totti och Roma. Sedan 1992 har han tillhört huvudstadslagets A-trupp och under merparten av den tiden varit den i särklass största stjärnan. Men den förre VM-guldmedaljören har hunnit bli 39 år och successivt fått finna sig i att allt oftare sitta på bänken.

Inte minst under sin nuvarande manager, Luciano Spaletti, som i år bara använt veteranen i fem ligamatcher. Nu verkar dock Totti ha fått nog och i en intervju med Rai förklarar han att det kan bli aktuellt att göra någonting som för många supportrar säkert framstår som otänkbart.

- Jag kan inte stanna i Roma under de här omständigheterna. Det gör ont att sitta på bänken. Jag förstår att jag får spela mindre på grund av min ålder, men att avsluta min karriär på det här sättet känns inte bra för mig personligen efter min tid i klubben. Jag förtjänar mer respekt för allt jag gjort här, säger Totti till Rai enligt Football-Italia.

- Mitt kontrakt löper ut i juni så nu väntar jag bara på att få höra från James Pelotta (presidenten), och efter det kan jag utvärdera situationen.

Relationen med Spaletti verkar heller inte vara helt friktionslös, även om Totti säger sig anse att tränaren har många kvaliteter som ledare.

- Jag respekterar honom och tror att han har det som krävs för att jobba i Roma.

- Men min relation till honom? Vi säger "god morgon" och "god kväll" till varandra, men mer än så är det inte. Han har gjort väldigt fina uttalanden om mig i medierna, men aldrig öga mot öga när vi setts.

Publicerad 2016-02-20 kl 22:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons