Italien

I dag tog Paolnär laget tar emot Romao Maldini farväl av San Siro. Efter 24 säsonger i Milan tackade han för sig . Men en annan gammal stjärna blev matchhjälte.

Efter 24 säsonger och 900 matcher så gjorde Paolo Maldini, 40, idag sin sista stora match för Milan på San Siro. Men det blev en annan legendar som avgjorde - Romas Francesco Totti.

"Er Pupone" drog in 3-2 på en frispark efter 85 minuter.

Matchen exploderade efter 75 minuter. Då hade John Arne Riise dunkat in 1-0 i krysset på en frispark efter 35 minuter.

Ambrosini kvitterade efter 75 minuter, inhoppare Menez gjorde 2-1 för bortalaget med ett lågt skott och Ambrosini styrde in 2-2 efter 81 minuter.

Efter 85 minuter sköt alltså Totti in 3-2 med ett lågt skott på frispark strax utanför straffområdet.