Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Totti: "Juventus borde spela i en egen liga"

Foto: Scanpix

Francesco Totti och Ashley Cole.

Juventus vann seriefinalen mot Roma med 3-2, men efterspelet skulle främst komma att handla om domarinsatsen och tveksamma straffar.

Domare Gianluca Rocchi hamnade i hetluften igår när han dömde två straffar till Juventus och en straff till Roma. Två av straffarna var tveksamma och Juventus första var direkt felaktig.

Som om det inte var nog stod Arturo Vidal i offsideposition vid det avgörande målet. Numera är det dock en bedömningsfråga om spelaren i fråga påverkar spelet eller inte.

Efter matchen var Francesco Totti både irriterad och uppgiven i sina uttalanden.

-Jag är besviken, det som hände påverkade matchen. Jag vet inte om vi blev besegrade av domaren, men absolut inte av Juventus. De vinner jämnt på gott och ont. Bilderna talade sitt tydliga språk, menade en irriterad Totti.

-Så här är det varje säsong, Juventus borde spela en egen liga. Vi kommer komma två igen, sa Totti enligt Gazzetta dello Sport.

Tottis uttalande togs inte emot speciellt väl av Juventus sportdirektör Giuseppe Marotta.

-Jag har stor respekt för Totti och förstår hans besvikelse, men det han sa är inte acceptabelt. Vi ska komma ihåg att Juventus har betalat för saker de inte begått och att två ligatitlar som vi vunnit på planen har stulits, svarade Marotta.

Räkna med sista ordet inte är sagt mellan Juventus och Roma.

Publicerad 2014-10-06 kl 11:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons