POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Totti och Mihajlovic sörjer legendaren Boskov

Italiensk fotboll sörjer idag en legendar. Vujadin Boskov har nämligen gått bort och bland annat Sinisa Mihajlovic och Francesco Totti hyllar sin förre tränare.

Den väldigt omtyckte tränaren Vujadin Boskov har avlidit. Den serbiske tränaren tog bland annat Sampdoria till sin första och hittills enda ligatitel 1990 och har även varit tränare för Real Madrid, Roma och Napoli.

Boskov var den som lät Francesco Totti debutera mot Brescia 1993 och Totti hyllade honom igår på sin hemsida.

“Idag har ytterligare en viktig medlem ur fotbollsfamiljen avlidit. Vujadin Boskov var en stor människa, en kompetent och vinnande person, han var intelligent och hade humor”

“Jag minns än idag min debut med Boskov på bänken. Hur ska jag kunna glömma det? Med din ironi och ditt skratt är jag säker på att du kommer fortsätta att titta på fotboll med ditt mästerliga öga från himlen”, skrev Totti på sin hemsida.

Även Sampdorias tränare Sinisa Mihajlovic minns Boskov väl.

-För mig var han som en far. Han var en mästare, ett föredöme både på ett sportsligt och ett mänskligt plan. Han är en sådan person man aldrig vill lämna och när man gjorde det så lämnade han ett enormt tomrum efter sig, sa en berörd Mihajlovic enligt Gazzetta dello Sport.

Boskov blev 82 år och kommer begravas på tisdag i sin födelsestad Begec.

Publicerad 2014-04-28 kl 10:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå