Totti tvåmålskytt mot Fiorentina

Italien

ROMA-FIORENTINA 3-1
27' Totti (str), 33' Totti, 42' De Rossi, 84' Gilardino

Francesco Totti kritiserades igår av sin manager Claudio Ranieri, i dag svarar han med mål. Roma-legendaren satte 1-0 från straffpunken mot Fiorentina efter en knapp halvtimmes spel. Strax därefter nätade han och blev bortvinkad för offside. Men kaptenen skulle bli tvåmålsskytt och bara fem minuter efter 1-0-målet sköt han 2-0 med ett skott inne i straffområdet.

Och showen fortsatte - tre minuter innan halvtidsvilan slog Totti en suverän framspelning till Daniele De Rossi som nickade in 3-0

Alberto Gilardino reducerade i den 84:e minuten, men det var varken hans eller Fiorentinas kväll på Olimpico och målet blev inte mer än ett tröstmål.

Publicerad 2009-09-20 kl 22:40