Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Transferfönstret stängt - de kan byta klubb ändå

Foto: SCANPIX

Trots att de aldrig bytte klubb innan transferfönstret stängde i går kan Pablo Osvaldo, Antonio Cassano och Modibo Diakité komma att hitta en ny klubbadress ändå.

I går stängde transferfönstret och många övergångar rann ut i sanden. Men för några spelare lever hoppet om att hitta en ny klubbadress. 

För bland annat Pablo Osvaldo, Antonio Cassano och Modibo Diakité lever alltså hoppet om att skriva på för en ny klubb.

Pablo Osvaldo
Inter har försökt bli av med sin anfallare under hela januari, men Osvaldo ska ha nobbat en flytt till engelska QPR in i det sista.

Nu finns det dock en chans att anfallaren lämnar Inter ändå. Boca Juniors är nämligen intresserat av att värva 29-åringen och det argentinska transferfönstret stänger inte förrän den 15 februari.

Enligt Gazzetta dello Sport säger Bocas president, Daniel Angelici, att Osvaldo vill till klubben men att den höga lönen är ett problem.

Det återstår att se om klubbarna hittar en lösning eller om Osvaldo får en ny chans av Mancini och Inter.

Antonio Cassano
De ryktades om att Cassano skulle vara på väg till Inter under den sista transferdagen, men Mancini ska ha sagt nej. Eftersom anfallaren har brutit sitt kontrakt med Parma kan han dock fortfarande signa med en klubb innan den sista februari.

Kanske kan han komma att återvända "hem" till Bari där hans karriär en gång startade. För Serie B-klubben skulle det naturligtvis vara en fantastisk värvning, men Cassano måste i så fall acceptera en betydligt lägre lön än vad han haft tidigare.

Modibo Diakité
Försvararen har tidigare spelat i Serie A både för Lazio och för Fiorentina, men är för tillfället klubblös. Igår var han så gott som klar för Sampdoria, men klubben ändrade sig i sista stund och värvade Ezequiel Munoz istället. Men än finns det hopp för den franske mittbacken att hitta en klubb.

Både Cagliari och Sassuolo kan tänka sig att värva Diakité och även Inter har ryktats överväga att signa försvararen då de aldrig lyckades få till en affär med Portos mittback Rolando.

Här är de största övergångarna som hann bli av innan transferfönstret stängde.

Publicerad 2015-02-03 kl 11:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER