Tre svenska målskyttar när Juventus utklassade Bari

Serie A Femminile

Tre svenskor hittade nätet när Juventus utklassade Bari i Serie A.
Lina Hurtig och Linda Sembrant för Juve - och Emelie Helmvall för Bari.

Matchen mellan Juventus och Bari i Serie A kunde egentligen bara sluta på ett sätt. Juventus stod inför matchen på 16 raka segrar och hade inte tappat en enda poäng i ligan, medan Bari vunnit en och förlorat 15 av sina ligamatcher.

Lina Hurtig och Linda Sembrant blev båda målskyttar för Juventus när landslagsduon gjorde 1-0 respektive 2-0 i första halvlek. Det var också resultatet i paus.

Efter halvtidsvilan drog Juventus ifrån rejält. Bari-svenskan Emelie Helmvall reducerade visserligen till 3-1 efter en timme, men sedan blev det åka av. Juventus-anfallaren Cristiana Girelli blev fyramålsskytt när hemmalaget gick ifrån till hela 9-1.