TV: 4-2 till Roma – efter överkörning första halvtimmen

Serie A

33 minuter – så lång tid behövde Roma på sig för att döda hemmamötet med Sassuolo.
Gästerna kunde putsa till siffrorna i slutet när hemmalaget vann med 4-2.

12, 19, 22 och 33.

Där har ni matchminuterna från Romas fyra mål i mötet med Sassuolo på Olympiastadion.

1-0-målet kom från Bryan Cristantes panna efter Lorenzo Pellegrinis hörna. Sju minuter senare kom 2-0 när Aleksandar Kolarov måttade ett inlägg som Edin Dzeko kunde stöta in från nära håll. Henrich Mchitarjan kunde därefter utökade ledningen ytterligare när han med ett hårt vänsterskott skickade in trean bakom Sassuolos Andrea Consigli. Och fyran, ja den kom alltså i den 33:e minuten genom Justin Kluivert som löpte sig fri på Lorenzo Pellegrinis fina boll i djupled.

Ridå Sassuolo, efter knappa halvtimmen.

Gästerna kunde efter Romas överkörning i första putsa till siffrorna. Andra halvlek var åtta minuter gammal när Domenico Berardi skickade in en otroligt vacker frispark med vänsterfoten en bit utanför straffområdet. En pärla.

Berardi hittade nätmaskorna ytterligare en gång när han på nytt reducerade i den 72:a minuten. Men närmare än så kom aldrig gästerna.

Segern var Romas första för säsongen – efter att ha inlett ligan med två raka kryss. Sassuolo har en vinst och två förluster på de tre inledande matcherna.

Se höjdpunkterna från matchen i klippet högst upp i artikeln.