TV: Aquilanis drömpass avgjorde - viktig vändning för Juventus

1-1 '50 Självmål
1-2 '57 Floro Flores
2-2 '63 Matri
3-2 '83 Toni

Genoa fick en drömstart och efter bara sju minuter styrde Juventus Bonucci in bollen i eget mål.
Juventus fick en smakstart på den andra halvleken. Efter 50 minuter styrde Rossi in bollen i eget mål.
Men efter 57 minuter tog Genoa åretigen ledningen. Floro Flores fick bollen strax innanför straffområdet och klippte till. Bollen gick via stolpen och in i mål, helt otagbart.
Bara sex minuter senare kvitterade Matri för Juventus.
Luca Toni kom in för Juventus och i den 83:e minuten avgjorde han matchen. 3-2 till Juventus, ett väldigt viktigt resultat för "Den svarta damen."