TV: Atalanta mosade Kulusevskis Parma - andra raka 5-0-segern i ligan

Atalanta vann till slut med hela 5-0 på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Dejan Kulusevski har tillbringat höstsäsongen som utlånad till Parma från Atalanta, men nyligen stod det klart att svensken efter säsongen lämnar för Juventus för 365 miljoner kronor. Kulusevski kommer dock fullborda säsongen i Parma.

I dag ställdes Kulusevski mot sin gamla klubb när Parma gästade Bergamo och Atalanta.

Atalanta tog ledningen i matchen i den elfte minuten, när Papu Gomez fick till ett jätteskott med vänstern som letade sig upp i det motsatta krysset.

I den 34:e minuten utökade Atalanta sedan ledningen när Remo Freuler sköt 2-0 efter ett fint anfall.

Strax innan halvtid skulle även 3-0 komma för Atalanta, när Robin Gosens pangade in bollen från sin position i straffområdet.

Innan matchen var slut hann Atalanta även sätta 4-0 och 5-0 i den andra halvleken, och 5-0 blev också slutresultatet. Kulusevski spelade hela matchen för Parma.

Segern var Atalantas andra raka med just 5-0 i Serie A, då man innan uppehållet besegrade Milan med samma siffror på hemmaplan. I tabellen stärker man greppet om femteplatsen och skuggar Roma på fjärdeplatsen en poäng framför.

Parma ligger kvar som sjua men kan passeras av Napoli senare i kväll.

Atalanta:  Sportiello - Toloi, Palomino, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Gomez, Ilicic - Muriel

Parma: Sepe  - Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Pezzella - Hernani, Grassi, Barillà -Sprocati, Kulusevski, Kucka