POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

TV: Balotelli gör som Zlatan - sågar journalist i direktsändning: "Kan inget om fotboll"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic gjorde det för fyra år sedan.

Nu var det Mario Balotellis tur.

Milanstjärnan stormade iväg från en direktsänd intervju efter att ha sågat legendarerna Giancarlo Marocchi och Zvonimir Boban.

Samtalsklimatet mellan italienska journalister och fotbollsspelare tycks vara ganska annorlunda gentemot gängse normer i Sverige. Tonen är ofta direkt, ibland rå, och det fick Zlatan Ibrahimovic erfara efter ankomsten till Milan från Barcelona i början på hösten 2010. Svensken hade just gjort två mål mot Auxerre när han blev intervjuad i italiensk TV efter slutsignalen i en Champions League-match.

I studion satt bland andra Arrigo Sacchi, känd för att ha tränat Milan under framgångsperioden i slutet på 80- och början på 90-talet. Han hade tidigare uttryckt sig kritiskt kring "Ibras" rörelsemönster, och när Sacchi nu försökte skämta med den matchvinnande forwarden blev tonen genast frostig.

- Sacchi verkar vara avundsjuk på mig. Han pratar för mycket. Han borde uttala sig mindre i medierna och komma till mig om han vill något, sade Zlatan och fortsatte:

- Han snackade redan jag var i Barcelona, han borde lära sig att hålla tyst.

Den här fredagen gick ännu en Milan-anfallare, Mario Balotelli, i samma fotspår. Efter att de tidigare storspelarna Giancarlo Marocchi och Zvonimir Boban sågat hans insats mot Roma såg 23-åringen rött.

- Du kan ingenting om fotboll, punkt slut, sade han när Marocchi anklagade honom för att vara stillastående på planen.

Marocchi bröt in:

- Tycker du verkligen att du är en stor spelare? På vilket sätt har du visat det?

Balotelli svarade kort, innan han lämnade intervjun:

- Jag är en vanlig spelare, det är ni som pratar om att jag är en stor spelare. Jag behöver mer tid. Ibland spelar jag bra, ibland dåligt.

Efter ordväxlingen står Svonimir Boban fast vid sina ursprungliga synpunkter.

– Balotellis insats var skamlig. Han gick bara runt på planen och irriterade sina lagkamrater. Det är trist, för han är en bra kille. Men han saknar självinsikt och kommer förmodligen fortsätta gå sin egen väg, säger Boban, enligt Expressen.

Publicerad 2014-04-26 kl 22:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå