TV: Balotellis drömdebut - två mål och tre Milanpoäng

Italien

Mario Balotelli startade för Milan efter att Giampaolo Pazzini klivit av uppvärmningen på grund av en skada. Stjärnan tackade och levererade direkt. Balotelli gjorde båda målen i 2-1-segern.

Mario Balotelli från start i Milano-comebacken.

Superhajpade nyförvärvet Mario Balotelli skulle först inleda sin Italien-comeback på bänken. Men då Giampaolo Pazzini lämnade återbud efter uppvärmningen klev Super-Mario in i hetluften.

Och som han gjorde det. Redan efter 25 minuter visade Mario Balotelli varför Milan köpt loss anfallaren från Manchester City. Balotelli sköt in 1-0 på volley-uppstuds efter fint förarbete av Stephan El Shaarawy.

Ledningen kvitterades i den 55:e minuten när Luis Muriel rann igenom på en kontring och frispelade Giampiero Pinzi som avslutade via ett Milanben till 1-1.

Sedan dröjde det till matchen sista minut innan avgörandet kom. Stephan El Shaarawy gick i backen i straffområdet och Mario vägrade släppa den straffen ifrån sig. Varför skulle han göra det när debutanten iskallt placerade in 2-1-avgörandet med matchens sista spark.

I och med vinsten klättrar Milan upp på fjärdeplatsen i ligan - tre poäng från sista Champions League-platsen. Tack vare Mario Balotelli.