TV: Belotti sänkte Milan med cykelspark - se fullträffen här

Serie A

Milan ledde - men tappade i andra halvlek mot Torino.
Andrea Belotti avgjorde med en cykelspark till 2-1-seger.

Milan har inlett årets säsong tungt. Sex poäng på fyra matcher var nog inget laget hoppades på inför säsongen och under torsdagskvällen blev situationen än värre i ligaspelet.

Till en början såg det dock bra ut mot Torino. Polske målgöraren Krzysztof Piatek var i den 19:e minuten kylig från straffpunkten till 1-0, men i andra halvlek förändrades allt inom loppet av fyra minuter. Italienske landslagsmannen Andrea Belotti ordnade i den 72:a minuten 1-1 och slog fyra minuter senare till med en cykelspark till 2-1.

Upplösningen av matchen var också dramatisk. Simone Zaza fick bland annat ett friläge, men snubblade framför mål, samtidigt som Torino-målvakten Salvatore Sirigu också stod för en jätteräddning efter en nick från nära håll på övertid. Torino vann och är därmed sexa i tabellen, medan Milan är på 13:e-plats i Serie A.