TV: Bologna och Fiorentina kryssade efter klassvolley och vacker sista minuten-frispark

Serie A

Marco Benassis volleypärla såg ut att ge Fiorentina segern.
Men på tilläggstid kvitterade Bolognas Riccardo Orsolini med en vacker frispark som gjorde att mötet slutade 1-1.

Se Orsolinis mål i spelaren ovan.

Mattias Svanberg fick inleda måndagens möte mellan Bologna och Fiorentina på bänken – och det var gästerna som tog ledningen i matchen. Fiorentina fick en frispark strax in på offensiv planhalva, frisparken nickades undan från Bologna-försvarare – rätt ut till Marco Benassi som klippte till direkt. 25-åringen fick på ett klassavslut på volley och bollen seglade in bakom Lukasz Skorupski i hemmamålet. Läckert.

Svanberg ersatte Gary Medel med knappt tio minuter kvar att spela och i det läget såg Bologna ut att gå mot förlust. Men så, på stopptid, kom kvitteringen. Från snäv vinkel utanför straffområdet tilldelades Bologna frispark, Riccardo Orsolini avslutade direkt på mål och skickade in bollen i krysset – och skrev därmed slutresultatet till 1-1.

Bologna är tia i tabellen med 23 inspelade poäng efter 18 omgångar, medan Fiorentina placerar sig på plats 15 med 18 poäng.