TV: Cavani segerskytt när Napoli knappade in på Juve

Italien

Edinson Cavani ordnade 2-1 med fem minuter kvar av matchen mot Parma, och såg till att Napoli hämtade in två poäng på Juventus i tabelltoppen.

Efter att ha fått tillbaka de två poäng man blev av med i samband med före detta målvakten Matteo Gianellos inblandning i uppgjorda matcher, tog Napoli in ytterligare två poäng på serieledarna Juventus genom att slå Parma med 2-1 på söndagen. Juventus fick bara oavgjort mot Genoa på lördagen och försprånget har nu krympt till tre poäng.

Marek Hamsik inledde målskyttet i 20:e minuten och ledningen stod sig till och med 74:e minuten då Paolo Cannavaro styrde in en boll i eget mål. Efter att ha missat flera lägen tidigare under matchen frispelades sedan Edinson Cavani i 85:e minuten och då satt bollen bakom Mirante i Parmamålet.

Publicerad 2013-01-27 kl 18:24