TV: Drömdebut för Giroud i Milan - nätade efter fyra minuter

Fyra minuter på plan.
Sedan hade Olivier Giroud hittat nätet i Milan-tröjan.

För ett par veckor sedan blev det klart att Olivier Giroud, 34, lämnade Chelsea för spel i Milan. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2023 ocg fransmannen uttryckte i samband med det sin glädje över flytten.

"Jag börjar en ny resa med ett lättare och lyckligt hjärta", skrev han på Twitter.

I lördagens träningsmatch mot franska Nice inledde han på bänken. Den första halvleken slutade mållös men efter 58 minuter kunde Amine Gouiri ge Nice ledningen från straffpunkten. Fyra minuter senare var det dags för Giroud att göra sin debut. Och som han gjorde det.

I den 65:e minuten höll sig anfallaren framme på en frispark och nickade in 1-1, vilket matchen också slutade.

Zlatan ibrahimovic fanns inte med då han rehabtränar för sitt skadade knä.

Publicerad 2021-07-31 kl 22:41