TV: Drömmål av Costa och Ronaldo - Juventus vann igen

Serie A

Juventus fortsätter vinna
Och Cristiano Ronaldo fortsätter näta.
I 3-1-vinsten mot Genoa svarade stjärnan för ett klassmål.

Juventus visar fin form, Cristiano Ronaldo likaså. Mot Genoa kom sjätte raka ligasegern, och storstjärnan svarade för ett kanonmål i segern. Det var dock inte matchens enda pärla, även Douglas Costa svarade för en fin fullträff.

Men det var inte Ronaldo som öppnade målskyttet, utan Paulo Dybala. Argentinaren gav Juventus ledningen i den 50:e minuten.

Sedan var det dags för Cristiano Ronaldo att presentera sig. Ungefär fem minuter efter 1-0-målet avancerade portugisen med bollen och testade avslut en bit utanför straffområdet. Ett klokt beslut. En pangträff senare och det var bara för Mattia Perin i Genoa-målet att vittja nätet. Det var Ronaldos tredje mål på de tre senaste ligamatcherna.

Frågan är dock om inte Ronaldos klassmål var näst snyggast i matchen. Med lite mindre en 20 minuter kvar att spela vek Douglas Costa in från högerkanten och med ett högt, dykande skott hittade han krysset. En delikat fullträff och 3-0.

Genoa reducerade mot slutet och matchen slutade 3-1.

Segern var Juventus sjätte raka i ligaspelet och resultatet innebär att lagets fortsatt är i serieledning med fyra poäng ned till tvåan Lazio. Genoa å sin sida ligger på 17:e plats. Nio omgångar återstår av ligaspelet.

Genoa: Perin - Romero, Soumaoro, Masiello - Ghiglione, Behrami, Schöne, Sturaro, Cassata - Pinamonti - Favilli.

Juventus: Szczesny - Cuadrado, de Ligt, Bonucci, Danilo - Betancur, Pjanic, Rabiot - Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.