TV: Ekdal med drömträff när Sampdoria bröt dyster svit

Albin Ekdal har gjort mål i Sampdoria igen - och inte vilket mål som helst.
Med en drömträff bröt svensken klubbens mardrömssvit på sex raka matcher utan vinst.

Se höjdpunkter i spelaren.

Hellas Verona tog emot Sampdoria i den tolfte omgången av Serie A - och med från start fanns Albin Ekdal. För drygt en vecka sedan blev svensken målskytt mot Milan och under onsdagen slog mittfältaren till igen.

I den 41:a minuten tog Ekdal emot en retur som kom studsande mot honom innan han klippte till och fick en redig drömträff. Målvakten i Hellas Verona slängde sig men hade inte en chans att stoppa svenskens mål som gick in tätt intill hans högra stolpe. 1-0 Sampdoria och Ekdal med sitt andra ligamål för Sampdoria.

2-0 kom också när Valerio Verre satte bollen i nätet i inledningen av den andra halvleken. Med kvarten kvar av matchen reducerade Hellas Verona på straff genom Mattia Zaccagni.

Närmare kom inte Hellas Verona och Ekdal bakom Sampdorias första vinst på sex matcher. I och med resultatet placerar sig Hellas sjua i tabellen samtidigt som Sampdoria parkerar på en elfteplats.