TV: Ekdals Sampdoria vände och vann efter läcker straff: "En stilstudie i iskyla"

Serie A

Sampdoria låg under mot Udinese.
Sedan vände de matchen efter en läcker straff.
- En stilstudie i iskyla från Antonio Candreva, säger C Mores Christopher Kviborg.

Se den läckra straffen i spelaren ovan.

Albin Ekdals Sampdoria tog under lördagskvällen emot Udinese i Serie A. Den första halvleken bjöd inte på överdrivet många målchanser, och den slutade även 0-0.

I andra halvlek skulle det hända desto mer. Efter bara tio minuter i den andra halvleken hade Rodrigo De Paul hittat rätt yta och kunde sätta dit en retur, och således ge bortalaget ledningen i matchen.

Men Sampdoria skulle kvittera. I den 67:e minuten fick de straff, och fram klev Antonio Candreva. Yttern stegade fram och chippade iskallt in straffen. Kvitterat 1-1.

- En stilstudie i iskyla från Antonio Candreva, säger C Mores Christopher Kviborg.

Med nio minuter kvar av ordinarie tid skulle Sampdoria även ta ledningen i matchen. Tommaso Augello hittade in med ett fint inlägg som Ernesto Torregrossa kunde nicka in. Målet var hans första i Sampdoria, i hans första match för klubben.

Albin Ekdal spelade 85 minuter och stod för en bra insats. Det blev inga fler mål efter det att Ekdals byttes ut. Matchen slutade 2-1 till Sampdoria som vände och vann matchen.