TV: Etoo avgjorde med bombmål

Italien

Etoo har inte haft det lätt sedan ankomsteni Sampdoria. Idag fick han dock visa den italienska publiken sina kvaliteér när han smällde dit ett drömmål i den andra halvleken.

Den inledande perioden i Italien har inte varit enkelt för Samuel Etoo. Med ett personligt bråk som blåsade upp med tränare Sinisa Mihajlovic så har rubrikerna runt anfallaren mest varit svarta.

Men i dagens match mot Cagliari, för dagen utan Ekdal, så fick Etoo visa upp sig för sin publik. Snyggt dribblade han sig fram och sen sköt han dit 2-0 för Sampdoria. Det blev också slutresultatet och hemmalaget inkasserade tre sköna poäng. Matchens andra målskytt var Lorenzo De Silvestri.

Publicerad 2015-03-07 kl 21:13