TV: Fiorentina-back bröt kindbenet efter armbåge - ny tung förlust

Serie A

Fiorentina åkte på en ny tung förlust, 0-1 mot Hellas Verona.
Redan efter en och en halv minut tvingades German Pezzella av planen efter en armbåge, och backen måste nu opereras efter att ha brutit kindbenet.

Se situationen där Pezzella skadade sig i spelaren ovan.

Fiorentina föll mot Cagliari med 5-2 senast. Under söndagen inkasserade laget en ny förlust när Hellas Verona vann med 1-0. Matchens enda mål gjordes 20 minuter in i andra halvlek när Samuel Di Carmine kyligt placerade bollen i nät. För Fiorentina var det tredje raka matchen utan seger. I och med segern gick Hellas Verona förbi söndagens motstånd i tabellen och upp på en niondeplats.

Extra tungt för Fiorentina var att backen German Pezzella tvingades lämna planen redan efter en och halv minut. Det var målskytten Di Carmine som satte upp en armbåge som träffade Pezzella över kinden. Efter matchen kom besked från Fiorentina att argentinaren brutit kindbenet, en liknande skada som den som drabbade honom i maj. Nu väntar operation för Pezzella.

Di Carmine klarade sig med ett gult kort efter situationen.