TV: Fiorentina vände och vann mot Roma: "Visar att de tror på det"

Jonathan Ikone räddade tre poäng för hemmalaget.
- Fiorentina visar att de tror på det och inte ger upp, säger Astrit Ajdarevic i Fotbollslördag Europa.

4:22

Avbryt
Försök igen

På lördagskvällen tog Fiorentina emot Roma i Serie A. Benjamin Tahirovic spelade från start.

Hemmalaget hade en vinst, ett kryss och en förlust i bagaget och Roma kom till matchen med tre raka kryss.

Gästande Roma fick ett tidigt mål. Redan efter elva minuter nådde ett inlägg Ola Solbakken i straffområdet. Han hittade i sin tur Stephan El Shaarawy som enkelt kunde peta in 1-0.

- Det där är ett försvarsspel som är allt annat än klockrent, säger C Mores kommentator Peter Backe i sändningen.

Ledningen stod sig halvleken ut. 1-0-målet såg ut att räcka till en seger för José Mourinhos Roma. Men efter 85 minuter ändrade två snabba mål av Fiorentina hela matchbilden. Luka Jovic gjorde 1-1 följt av Jonathan Ikone som petade in 2-1 bara tre minuter senare.

- Där höll han sig framme på rätt plats vid rätt tillfälle, säger Peter Backe om Luka Jovic mål.

Sedan hann inte Roma göra något åt underläget. Matchen slutade 2-1.

- Fiorentina visar att de tror på det och inte ger upp, säger Astrit Ajdarevic i Fotbollslördag Europas sändning.

Fiorentina: Cerofolini - Venuti, Martinez Quarta, Igor, Biraghi - Barak, Mandragora, Duncan - Ikone, Jovic, Saponara

Roma: Svilar - Bove, Smalling, Llorente - Missori, Wijnaldum, Tahirovic, Zalewski - Solbakken, El Shaarawy - Belotti