TV: Fiorentinas magiska vändning mot Udinese

Italien

Fiorentina - Udinese 4-2 (0-1)

0-1, '29, Antonio Floro Flores; 1-1, '52, Adrian Mutu (straff); 2-1, '63, Riccardo Montolivo; 3-1, '78, Riccardo Montolivo; 4-1, '79, Alberto Gilardino; 4-2, '83, Antonio Di Natale

Fiorentina låg under i halvtid hemma mot Udinese efter att Antonio Floro Flores gett gästerna ledningen i den 29:e matchminuten. I den andra halvleken exploderade Viola med fyra mål utan replik.

Adrian Mutu fixade kvitteringen genom att iskallt chippa in en straff strax efter halvtid. Tio minuter senare satte Riccardo Montolivo Fiorentina i förarsätet då han satte 2-1. Mittfältaren satte bollen med stor precision vid den bortre stolpen.

Hemmalaget fullföljde sedan vändningen genom att göra 3-1 och 4-1 genom Montolivo respektive Gilardino.

Udinese fick ett tröstmål på straff mot slutet.

Publicerad 2008-11-22 kl 20:04