Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Fördel Juve i Serie A - manglade Roma

Tre poängs försprång och fördel i de inbördes mötena mot Milan. Juventus är på väg mot scudetton.

Juventus trampade gasen i botten i Turin där man tog emot Roma. Redan efter fyra minuter spelade Vucinic bollen till De Ceglie på vänsterkanten. Han spelade i sin tur fram en omarkerad Vidal som kunde slå bollen i mål för 1-0.

Och bara fyra minuter senare var det dags igen. Romas försvar hade imploderat och Vucinic lämnade De Rossi bakom sig och hittade återigen Vidal framför mål som slår till direkt och ordnar 2-0 till hemmalaget.

Efter cirka 25 minuters spel kom Marchisio fri i straffområdet och en utrusande Stekelenburg touchade honom med ena benet. Marchisio gck i backen och efter en kort betänketid pekade domaren på straffpunkten och visade Stekelenburg det röda kortet. Den efterföljande straffen tar Pirlo men slog den inte bättre än att inbytte målvakten Curci kunde rädda den. Pirlo var dock först framme på returen och petade in 3-0 för Juve.

Roma med bara 10 man hade inget att hämta mot Juventus. Åtta minuter in i andra halvlek klackade Vucinic bollen till Marchisio som dängde in 4-0 i Romamålet, och Roma var ett slaget lag

 

Juventus-Roma 3-0

1-0 Vidal 4'

2-0 Vidal 8'

3-0 Pirlo 28' (straff)

4-0 Marhcisio 53'

Publicerad 2012-04-22 kl 23:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons