TV: Fortsatt tungt för Roma - tappade ledning till kryss mot Sassuolo

Serie A

Roma tappade sin ledning mot Sassuolo nådde kryss i sista stund.
Bryan Cristante nickade in 2-2-kvitteringen på tilläggstid - men laget har nu tre raka matcher utan seger.

4:07

Avbryt
Försök igen

Det går tungt för José Mourinhos Roma.

Efter att ha kryssat mot bottenlaget Genoa förlorade laget mot Inter i Coppa Italia i veckan. Således var laget ute efter att hitta tillbaka till vinstspåret när laget gästade Roma under söndagen.

Det fick man en god start till att göra. På tilläggstid i den första halvleken blockerade Sassuolo-försvararen Vlad Chiriches Roma-backen Matias Vinas inlägg med handen i eget straffområde och Roma tilldelades en straff. Tammy Abraham klev därefter fram till straffpunkten och satte säkert 1-0 till Roma.

Men i inledningen av den andra halvleken kvitterade Sassuolo genom ett självmål av Chris Smalling och med 15 minuter kvar av matchen gjorde Hamed Traorè 2-1 till hemmalaget.

Roma fick en väg tillbaka in i matchen när Sassuolos Gian Marco Ferrari drog på sig sitt andra gula för matchen och fick syna det röda kortet. Det lyckades Mourinhos mannar utnyttja i sista stund när Bryan Cristante nickade in 2-2-kvitteringen på hörna i den 94:e minuten.

Men Roma har nu tre matcher utan seger och placerar sig på sjundeplats i Serie A. För närvarande är laget inte ens på Europaplats, utan är två poäng ifrån. Sassuolo, i sin tur, stannar kvar på tolfteplats i Serie A efter krysset mot Roma.