TV: Galna scener i Serie A efter Torinos jättevändning

Serie A

Torino låg under med 0-2 hemma mot Sassuolo efter 75 minuter.
När matchen var slut hade Torino vänt till 3-2 - vilket ledde till galna glädjescener ute på plan.

Se avgörande och den vilda glädjen i spelaren ovan.

Torino kämpar för att undvika nedflyttning från Serie A. På onsdagen väntade en tuff hemmamatch mot ligaåttan Sassuolo och det såg länge ut som att Torino inte skulle få med sig en seger från den matchen heller.

Domenico Berardi gjorde sitt tionde och elfte ligamål för säsongen när han tog Sassuolo till en tvåmålsledning i paus. I den 72:a minuten byttes Simone Zaza in för Torino – och sedan blev det åka av.

Zaza reducerade först till 1-2 i den 77:e minuten innan Rolando Mandragora kvitterade till 2-2 tio minuter senare. Torino nöjde sig dock inte där. På stopptid, i den 92:a minuten, nickade Zaza in 3-2 på ett inlägg från Cristian Ansaldi och gav Torino tre blytunga poäng i bottenstriden.

Efter målet sprang avbytare och ledare från Torino in på planen för att fira. Stort kramkalas utbröt samtidigt som glädjen var enorm.

Torino är nu uppe på 17:e plats precis ovanför nedflyttningsstrecket.