TV: Gattuso matchvinnare mot Juve - första målet på tre år

Italien

Den oväntade matchvinnaren mellan Milan och Juventus blev Gennaro Gattuso. Mittfältaren gjorde matchens enda mål.

Milan har redan Massimo Ambrosini och Andrea Pirlo skadade. Gennaro Gattuso är avstängd mot Tottenham i Champions League-returen och varken Mark van Bommel eller Urby Emanuelsen är registrerade för spel. Mycket tungt för Milan som i mötet mot Juventus hemma fick Kevin-Prince Boateng skadad i den första halvleken.

Men i hans frånvaro fick en annan mittfältare visa upp sig. Gennaro Gattuso sköt 1-0 för gästerna med ett vänsterskott från straffområdskanten drygt 20 minuter in i den andra halvleken.

Målet var Gattusos första sedan januari 2008 och blott det åttonde på 355 matcher i Serie A sedan 1996.

Segern kan ses som tämligen säker - Juventus hade inte ett enda avslut på mål i hela matchen.

Publicerad 2011-03-05 kl 22:43

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.